ΥΛΙΚΑ (περίπου 22 μπισκότα)1 κούπα αλεύρι ολικής άλεσης1 κούπα νιφάδες βρώμης περασμένες στο μούλτιχυμός από 2 πορτοκάλια φρέσκα 2 κ.γ baking powder1 βανίλιαμισή κούπα φρουκτόζη ή 3κ.σ. στέβια (ή 3/4 φλ. καστανή ζάχαρη)1 κ.σ φυτικό βούτυρο 1/2φλ. κουβερτούρα μαύρης σοκολάτας σε σταγόνες ή σταφίδες ή αμύγδαλα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αφού κοσκινίσουμε το αλεύρι, το baking powder και την αλεσμένη βρώμη (αν δεν κοσκινίζεται εντελώς δεν υπάρχει πρόβλημα, μερικές νιφάδες προσθέτουν στο αποτέλεσμα), προσθέτουμε την φρουκτόζη, την βανίλια κι αφού τα ανακατέψουμε λιγάκι χύνουμε τον χυμό πορτοκαλιού. Ζεσταίνουμε το βούτυρο και το προσθέτουμε αφού έχουν αρχίσει να δένουν τα υλικά μας. Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακή αλλά στέρεη, πιο σφιχτή από ζύμη για κέικ, όχι όμως σαν ψωμί. Στρώνουμε στο ταψί μια λαδόκολλα και βάζουμε περίπου μιάμιση κουταλιά σούπας από το μείγμα μας αφήνοντας απόσταση μεταξύ των μπισκότων μας γιατί φουσκώνουν. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180' για περίπου 10 λεπτά. TIPS: Σε περίπτωση που η ζύμη είναι πολύ "σκληρή" προσθέτουμε λίγο χυμό πορτοκαλιού, αν είναι πολύ αραιή προσθέτουμε βρώμη. Αν τα μπισκότα είναι μικρά ο χρόνος ψησίματος δεν ξεπερνά τα 10', αν τα μπισκότα μας είναι πιο μεγάλα δεν ξεπερνά τα 15' γιατί τα θέλουμε μαλακά κι αφράτα. Αν δεν τα…