Υλικά για 1 μερίδα 150γρ. πατάτες 1/2 φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. 1/2μικρή κόκκινη ή πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη. 1 μικρό ραπανάκι κομμένο σε φετούλες. 1κ.γ. ψιλοκομμένο μαϊντανό. 25γρ. ζαμπόν γαλοπούλα βραστή 25γρ. τυρί gouda για την ντρέσινγκ ü 1 κ.γ. μαγιονέζα light ü1/2 κ.σ. άπαχο γιαούρτι. ü1/2 κ.γ. ξύδι μπαλσάμικο. üαλάτι, πιπέρι. ü1κ.γ. μουστάρδα. ü1/2κ.γ. άνηθο. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράζετε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζετε και τις κόβετε σε μικρούς κύβους. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τις πατάτες, τα κρεμμύδια, την πιπεριά, τα ραπανάκια και το μαϊντανό. Αναμιγνύετε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ, τα χτυπάτε ελαφρά με ένα πιρούνι και το ρίχνετε στην σαλάτα ανακατεύοντας ελαφρά. Ραντίζετε την σαλάτα με το μαϊντανό. Καλό είναι να μείνει στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον πριν σερβιριστεί. Μερίδα Kcal: 190 Λίπος γρ.:4.3 Χοληστερίνη mg: 3