×

Προειδοποίσηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 42

Γλυκά

Υλικά για 6 μερίδες 750γρ. Γιαούρτι στραγγιστό 2% (total) 500γρ. φράουλες (ή ροδάκινο κονσέρβα ή ανανά χωρίς ζάχαρη) 200γρ. ζελέ φράουλα ή ανανά 4 ποτήρια νερό 2 κουταλιές ζάχαρη άχνη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα βαθύ μπόλ ανακατεύουμε την ζάχαρη και τα φρούτα. Σε 2 ποτήρια βραστό νερό ρίχνουμε το ζελέ και ανακατεύουμε μέχρι να  διαλυθεί καλά και μετά (αφού διαλυθεί το ζελέ) προσθέτουμε 2 ποτήρια κρύο νερό και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα βαθύ μπόλ προσθέτουμε το γιαούρτι και το ζελέ, τα ανακατεύουμε καλά. Έπειτα ρίχνουμε την ζάχαρη  και τα κομμάτια φρούτων και ανακατεύουμε πολύ καλά ( με ένα κουτάλι). Βάζουμε το μείγμα σε μπολάκια ή σε φόρμα και το αφήνουμε στο ψυγείο περίπου 5 – 6 ώρες. 1 Μερίδα Κcal: 160 χοληστερίνη: 2

Κρέπες

Υλικά για 20 κομμάτια 3/4φλ. αλεύρι 1φλ. αποβουτυρωμένο γάλα 4 ασπράδια αυγών 1κ.σ. ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ανακατεύουμε τα ασπράδια ελαφρά χτυπημένα με το γάλα και το αλεύρι. Αφήνουμε το μίγμα 1 ώρα. Μεταχειριζόμαστε 1 αντικολλητικό τηγανάκι ή ειδική κρεπιέρα. Το αλείφουμε με λίγο από το λάδι και ρίχνουμε λίγο από το υλικό, ώστε να απλωθεί λεπτά στο τηγανάκι. Το γυρίζουμέ από την άλλη μεριά μόλις ροδίσει. 1 Μερίδα Kcal: 30 Λίπος γρ.:1 Χοληστερίνη mg: 1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα πιθανότερα προβλήματα που συναντάμε σε παρατεταμένες περιόδους νηστειοθεραπείας είναι…

15051 hits

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ Τους καλοκαιρινούς μήνες, που η θερμοκρασία του περιβάλλοντος…

7154 hits

σε Υγεία

AΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Οι γιορτές μόλις πέρασαν, ωστόσο οι επιπτώσεις…

6746 hits

Γιατί οι άνθρωποι ακολουθούν τις μακροβιοτικής διατροφής; Συνήθως, οι άνθρωποι…

6214 hits